توزیع کارت ورود به جلسه آزمون دکتری دانشگاه آزاد اسلامی از امروز

۲۶ بهمن ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۷۵ خبر اصلی صفحه اخبار
ایسکانیوز: داوطلبان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی می توانند از ساعت 11 امروز با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرکز آزمون به نشانی www.azmoon.org و وارد کردن اطلاعات ثبت نامی آزمون، کارت ورود به جلسه خود را دریافت کنند.
به گزارش گروه دانشگاه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، آزمون دکتری تخصصی سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی روز پنجشنبه 28/11/89 و جمعه 29/11/89 در دو نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد.
23 هزار نفر در این آزمون شرکت کرده اند که از این تعداد 8400 نفر معادل 37 درصد زن و 14600 نفر معادل 63 درصد مرد هستند.

توزیع کارت این آزمون به صورت اینترنتی از طریق سایت www.azmoon.org از ساعت 11 صبح امروز آغاز
می شود و تا یک ساعت قبل از شروع آزمون ادامه خواهد داشت.

داوطلبان این آزمون می توانند با وارد کردن شماره پرونده و کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت کرده اند نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام نمایند.

اطلاعات فردی و آزمونی شخص داوطلب به همراه عکس وی در کارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشکلی در اطلاعات مندرج در کارت لازم است در خلال روزهای چهارشنبه مورخ
27/11/89 لغایت پنج شنبه 28/11/89 صبحها از ساعت 8 الی 13 و بعداظهر از ساعت 14 الی 18 با مراجعه به باجه رفع نقص واقع در مجتمع دانشگاهی ولیعصر (عج) واحد تهران مرکزی نسبت به اصلاح موارد مغایریت اقدام نمایند.