تشکیل شورای قرآن در واحد تهران جنوب

۲۰ بهمن ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۳ فرهنگی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ، به همت حوزه معاونت فرهنگی این واحد و با هدف رسیدگی و هدفمند بودن فعالیت های قرآنی ، شورای قرآنی این واحد تشکیل شد.

بر پایه این گزارش اعضای این شورا را دکتر اردشیر سنایی ، معاون فرهنگی واحد، مریم رضایی مسئول کانون قرآن و عترت واحد، سیده محدثه کریمی و محمد جواد ذبیحی از اساتید قرآن واحد، سمانه اسماعیلی ، مینا محمدی پور و علی اطهری از دانشجویان فعال در زمینه فعالیت های قرآن تشکیل می دهند.

بر اساس اعلام حوزه معاونت فرهنگی این واحد ، شورای قرآن عهده دار وظایفی زیر خواهد بود:  شناسایی، جذب و سازماندهی نیروهای علاقمند به فعالیت های قرآنی و معارف اهل بیت علیهم السلام، ایجاد هماهنگی بین کلیه فعالیت های قرآنی، و معارف اهل بیت (ع)، جذب استادان و دانشجویان برای پژوهش پیرامون موضوعات قرآنی و اسلامی، ایجاد انگیزه های قوی در استادان، کارکنان و دانشجویان برای توجه به کتاب الله و آل الله (ع) و مقابله علمی و عملی با شبیخون فرهنگی از طریق نشر معارف کتاب خدا و علوم اهل بیت (ع).