تاریخ توزیع کارت و برگزاری کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

۱۶ بهمن ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۰۰ خبر اصلی صفحه اخبار

گروه آزمون وسنجش : مهلت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 24 امروزشنبه به پایان می رسد. به گزارش مهر، ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از4 بهمن آغاز شد و تا امروز ادامه دارد. داوطلبان تا ساعت 24 امروز شنبه می توانند نسبت به ثبت نام خود در این آزمون از طریق پایگاه اطلاع رسانی www.azmoon.org اقدام کنند.آزمون دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 90 دانشگاه آزاد اسلامی 22 ، 23 و 24 اردیبهشت ماه سال 90 برای تمامی گروههای آزمایشی برگزار می شود.زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته 3 تا 4 روز قبل از برگزاری آزمون و از طریق سامانه اینترنتی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.نتیجه آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 90 در نیمه دوم شهریور ماه 1390 از طریق سامانه اینترنتی اعلام می شود.