دوشنبه آغاز ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

۰۳ بهمن ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۷۱ خبر اصلی صفحه اخبار
ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد90دانشگاه آزاد اسلامی دوشنبه4بهمن از طریق پایگاه اطلاع رسانی به نشانی www.azmoon.org آغاز می شود.
به گزارش آنا، معاون اجرایی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار آنا، افزود:این ثبت نام13روز و تا16بهمن ادامه خواهد داشت و زمان برگزاری این آزمون اواخر اردیبهشت سال آینده خواهد بود.
مهندس محمدرضا مهرادفر ادامه داد:ثبت نام این آزمون اینترنتی است و اطلاعات مربوط به نحوه ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد در پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی درج شده است.

وی یادآور شد:با توجه به افزایش رشته محل های آزمون کارشناسی ارشد، حدود15درصد به ظرفیت پذیرش این آزمون برای سال تحصیلی آینده اضافه شده است.