تاریخ دقیق انتشار نتایج آزمون کاردانی به کارشناسی و زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

۲۸ دی ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۵۹ خبر اصلی صفحه اخبار
گروه آزمون وسنجش : رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت : نتایج نهایی آزمون کارشناسی ناپیوسته این دانشگاه پنج شنبه این هفته 30 دی از طریق پایگاه اطلاع رسانی این مرکز به نشانیwww.azmoon.com اعلام می شود. به گزارش " ایسکانیوز" عبدالله سجادی جاغرق افزود: ثبت نام قبول شدگان شنبه و یکشنبه 9 و 10 بهمن در واحدهای پذیرفته شده انجام می شود.وی تصریح کرد : اطلاعات کامل مربوط به زمان وچگونگی مراجعه افراد پذیرفته شده برای ثبت نام چهارشنبه هفته آینده 6 بهمن در پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون درج خواهد شد.رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: در این آزمون که در 102 رشته برگزار شد، 275 هزار داوطلب شرکت کرده بودند که در نهایت 180 هزار نفر پذیرفته شدند.
بهمن؛ آغاز ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد
رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی همچنین گفت: ثبت نام داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد 90 این دانشگاه از دوشنبه هفته آینده 4 بهمن از طریق پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون به نشانی www.azmoon.org آغاز خواهد شد.سجادی جاغرق افزود: این ثبت نام به مدت 13روز تا16بهمن ادامه خواهد داشت و زمان برگزاری آزمون کارشناسی ارشد نیز اواخر اردیبهشت سال آینده خواهد بود.وی تصریح کرد: داوطلبان می توانند با خرید کارت اعتباری ثبت نام و داشتن کارت بانکی عضو شبکه شتاب با مراجعه به نشانی اینترنتی اعلام شده برای این آزمون ثبت نام کنند.به گزارش ایسکانیوز، رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جزییات و اطلاعات مربوط به نحوه ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد بر روی پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون قرار داده شده است.