تشریح برنامه های دهه فجر انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۶ دی ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۴۷ رویدادهای فرهنگی واحد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب همگام با سایر واحدهای دانشگاهی در مراسم بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامی حضور فعالی خواهد داشت.

آقای دکتر اردشیر سنائی معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ضمن بیان مطلب فوق برنامه های این واحد دانشگاهی را در دهه فجر انقلاب اسلامی تشریح نمود.

وی گفت: فضاسازی به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی ، پذیرایی در دانشکده های واحد و حوزه ستادی، بازدید دانشجویان از موزه عبرت ، برگزاری نمایشگاه عکس و پوستر در دانشکده های واحد و تهیه و توزیع بروشور از وقایع انقلاب اسلامی از برنامه های پیش بینی شده در این واحد می باشد.

معاون فرهنگی واحد تهران جنوب افزود:حضور در مرقد حضرت امام خمینی (ره) و تجدید میثاق با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، توزیع بسته های فرهنگی شامل لوح فشرده ، کتاب و ویژه نامه ( با همکاری واحدهای تهران شمال ، تهران مرکز و علوم و تحقیقات ) برپایی غرفه ی فرهنگی در مسیر راهپیمایی روز 22 بهمن از دیگر فعالیت های معاونت فرهنگی واحد تهران جنوب در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خواهد بود.