شرکت دانشجویان زائر عمره دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در همایش "راز عروج"

۲۶ دی ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۴۶ رویدادهای فرهنگی واحد
دانشجویان برادر زائر عمره دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به منظور آشنایی با جزئیات این سفر پرفیض در همایش یک روزه "راز عروج" که به همت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلایم در سالن شهید باکری مجتمع ولیعصر واحد تهران مرکزی برگزار شده بود، شرکت نمودند.

در این همایش که رئیس ستاد عمره دانشگاهیان ، دبیر اجرایی ستاد عمره دانشجویی ، مدیر کل فوق برنامه دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسوولین دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند؛ حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا فقیه رئیس ستاد عمره دانشگاهیان طی سخنانی نقش و جایگاه حج ابراهیمی و اهمیت عمره دانشجویی رابیان نمود.