تاریخ برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

۱۷ بهمن ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۲ آموزشی
گروه آزمون وسنجش : ثبت نام داوطبان آزمون کارشناسی ارشد سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد. به گزارش خبرنگار آفرینش ، مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت 24روز سه شنبه مورخ 88/11/20 تمدید شد.
داوطلبان باید به دفاترپستی مراجعه کرده و دفترچه راهنما را به همراه کارت اعتباری خریداری کنند سپس با ورود به سایت مرکز آزمون به نشانی
www.azmoon.org  نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
متقاضیان ثبت نام با پرداخت مبلغ10 هزار ریال یک جلد دفترچه راهنمای آزمون دریافت می کنند و هزینه خرید کارت اعتباری ثبت نام نیز برای کلیه داوطلبان مبلغ 280 هزار ریال است.
در حال حاضر 121 واحد دانشگاه آزاد اسلامی مجری دوره های کارشناسی ارشد هستند و 252 رشته در این واحدها ارائه می شود. در مجموع یکهزار و 128 رشته - محل در دوره کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد وجود دارد که این تعداد نسبت به سال 87 بیست درصد افزایش داشته است.
متقاضیان دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد نیز می توانند با مراجعه به دفاتر پستی و تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در این دوره به صورت اینترنتی اقدام کنند.
آزمون کارشناسی ارشد سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی در روزهای 23 تا 25 اردیبهشت ماه برگزار می شود.