دعوت از زنان خانه‌دار برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی/امکان انتخاب از میان ۴ رشته

۰۹ شهریور ۱۳۹۳ | ۰۴:۳۰ کد : ۷۵۷۰ اخبار دانشگاهی
معاون سنجش و آموزش دانشگاه آزاد اسلامی از زنان خانه‌دار برای ادامه تحصیل در این دانشگاه دعوت کرد.

دکتر مجتبی علوی فاضل با پیشنهاد به خانم‌های خانه‌دار مبنی بر اینکه فرصت ادامه تحصیل را از دست ندهند به خبرنگار آنا گفت: بانوان خانه‌دار می‌توانند در رشته‌های جدید دانشگاه آزاد اسلامی که برای خانم‌های خانه‌دار طراحی و تدوین شده است، ثبت نام کنند.

وی افزود: اکنون در چهار رشته مربی بهداشت مدارس، مربی کودک، مدیریت خانواده و طراحی دوخت در مقطع کاردانی پیوسته امکان انتخاب رشته برای خانم‌های خانه دار فراهم شده است که علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت www. azmoon. org نسبت به انتخاب یکی از رشته‌های مذکور در مقطع کاردانی پیوسته اقدام کنند.

معاون سنجش و آموزش  دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: اقدام دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا صورت گرفته که همه اقشار جامعه بتوانند از فرصت ادامه تحصیل استفاده کرده سطح آگاهی و اطلاعات خود را ارتقا بخشند.