برگزاری آزمون اینترنتی طرح "رمضان بهار قرآن" دانشگاه آزاد از امروز تا ششم مرداد

۰۱ مرداد ۱۳۹۳ | ۰۴:۳۰ کد : ۷۴۵۲ اخبار دانشگاهی
خبرگزاری آنا: آزمون اینترنتی طرح "رمضان بهار قرآن" دانشگاه آزاد اسلامی از امروز تا ششم مردادماه توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی که برای شرکت در این طرح ثبت نام کرده بودند می توانند از دوم تا ششم مردادماه به سایت پژوهشکده قرآن و عترت به نشانی www.tasnim.ir و یا سایت فرهنگی و اجتماعی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی به آدرس www.vce.mshdiau.ac.ir مراجعه کنند.

کلیه شرکت کنندگان در طرحT باید در آزمون پایان دوره که به صورت چهارگزینه ای از طریق سایت تسنیم یا سایت فرهنگی و اجتماعی استان خراسان رضوی برگزار می شود، شرکت کنند و به سوالات پاسخ دهند.

منابع این کلاس ها تفسیر مجمع البیان مرحوم طبرسی، تفسیر المیزان علامه طباطبایی، تفسیر نمونه آیت‌الله مکارم شیرازی و تفسیر نور استاد قرائتی است.

صدور گواهی دفتر مطالعات آموزش نیروی انسانی دانشگاه با عنوان آشنایی با تفسیر فرقان به مدت 16 ساعت برای شرکت کنندگانی که حداقل 60 درصد از نمره آزمون را احراز کنند، از مزایای شرکت در این طرح است.