تاریخ انتشاراطلاعیه زمان وچگونگی ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی سال 88 اعلام شد

۰۳ بهمن ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴ آموزشی
گروه آزمون و سنجش : نتایج نهایی آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1388 دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد قرار گرفت.    به گزارش خبرنگار آفرینش ، داوطلبان می  توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی اعلام نتایج مرکز آزمون به نشانی www.azmoon.org با درج مشخصات فردی و شماره داوطلبی، کارنامه خود را مشاهده کنند.     اطلاعیه مربوط به زمان و چگونگی ثبت  نام از داوطلبان فردا یکشنبه 4 بهمن ماه از طریق پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون در دسترس داوطلبان قرار خواهد گرفت. بر اساس این گزارش ، آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 88 دانشگاه آزاد اسلامی روز جمعه 13 آذر ماه 88 با رقابت 290 هزار نفر برگزار شد.