پرداخت هدیه یک میلیون ریالی به کارکنان و هیات علمی دانشگاه آزاد به مناسبت ماه رمضان

۳۱ خرداد ۱۳۹۳ | ۰۴:۳۰ کد : ۷۳۰۸ اخبار دانشگاهی
خبرگزاری آنا: معاون اداری ومالی دانشگاه آزاد اسلامی از پرداخت هدیه یک میلیون ریالی به کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد به مناسبت ماه مبارک رمضان خبر داد.

سید محمد ابریشمی نیا در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، گفت: در بخشنامه ای خطاب به نمایندگان تام الاختیار ریاست دانشگاه در هیات امنای استان‌ها، معاونان هماهنگی ، دبیران هیات امنای استان‌ها، واحدها و مراکز دانشگاهی اعلام شده است که به مناسبت ایام مبارک ماه رمضان و عید نیمه شعبان و با توجه به مصوبه شصت و پنجمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه، به منظور قدردانی از زحمات کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه در صورت وجود اعتبار مبلغ دو میلیون ریال در قالب کارت هدیه تقدیم شود.

وی افزود: این هدیه به کلیه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه اعم از رسمی، قراردادی، خرید خدمت، کار معین و ساعتی تمام وقت تعلق می گیرد.

ابریشمی نیا اظهار کرد: کارکنانی که بدون مجوز از شورای اداری و مالی به کار گرفته شده اند و یا به هر دلیل رابطه استخدامی آنان با دانشگاه در سال جاری قطع شده است ، مشمول این بخشنامه نمی شوند.