اطلاعیه شماره 6: فراخوان نام گذاری ساختمان های واحد به نام شهدا

۱۰ خرداد ۱۳۹۳ | ۰۴:۳۰ کد : ۷۲۶۴ شاهد و ایثارگر
در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم مقام والای شهدا ، مدیریت شاهد و ایثارگر از تمامی ایثارگران " اساتید ، کارکنان و دانشجویان " دعوت می نماید در نامگذاری ساختمان های واحد به نام شهدا مشارکت فرمایید . بدین وسیله نام گرامی هر شهیدی را که برای هر یک از ساختمان های دانشکده های واحد مناسب می دانید از طریق تلفن یا سایت شاهد قسمت تماس با مدیریت یا کارشناس پیشنهاد فرمایید.

اطلاعیه شماره 6: فراخوان نام گذاری ساختمان های واحد به نام شهدا

با تشکر