طرح های پژوهشی، معرف عملکرد واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

۲۸ دی ۱۳۸۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۲ پژوهشی
ایسکانیوز: رییس منطقه هفت دانشگاه آزاد اسلامی در واحد بندرعباس گفت: طرح های پژوهشی یک واحد معرف عملکرد واحدها و مراکز دانشگاهیست و از این پس به عنوان یک شاخص مهم در عملکرد واحد ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.
به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" رییس منطقه هفت دانشگاه آزاد اسلامی که در چهل ششمین جلسه ی شورای پژوهشی منطقه 7 به میزبانی واحد بندرعباس حضور یافته بود با قدردانی از مسوولین واحد بندرعباس، استان هرمزگان را مهمترین منطقه استراتزیکی و سوق الجیشی خواند که بنادر و صنایع بزرگی را در خود جای داده و نقش مهمی را در اقتصاد کشور به عهده دارد.
دکتر نورا با اشاره به تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و گسترش این دانشگاه در محروم ترین نقاط کشور افزود : دانشگاه آزاد اسلامی با رعایت عدالت محوری و گسترش آن به محروم ترین نقاط کشور در صدد استعداد یابی و شکوفا نمودن آن بر آمده است .
وی اضافه کرد : دانشگاهی که می توانند بزرگترین دانشگاه حضوری جهان باشد و در عرصه های علمی حرف های زیادی به گفتن داشته باشد و چندمین بار به عنوان ریسس اتحادیه دانشگاه های جهان اسلام برگزیده شود و عرصه های فن آوری و تولید علم را در دست گیرد قطعا می تواند در دنیا نیز حرفی برای گفتن داشته باشد و نقش موثری در نهضت تولید علم بوجود آورد .
نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی کرسی های نظریه پردازی و آزاد اندیشی را مهم ارزیابی کرد و افزود : دانشگاه ها باید به سمت و سوی تولید علم گام بردارند تا با خلق ایده ها و تولیدات انبوه علمی زمینه بحث های علمی را فراهم نمایند تا این تولیدات به چالش کشیده شوند و تضادهای فکری به یک فکر واحد مبدل شوند.
وی همچنین یاد آور شد ما وظیفه داریم از هر کسی که صاحب فکر نوین و ایده بکری است با آغوش باز استقبال کنیم و زمینه تولید فکر و ایده را هموار سازیم .زیرا طرح و جمع آوری سوالات متعدد در عرصه ی پژوهشی بسیار مهم است و اگر ما صورت مساله را نداشته باشیم هر گز در پی جواب نخواهیم بود زیرا دانشمند به کسی اطلاق می شود که صورت مساله را به خوبی درک نماید و در پی پاسخ باشد .
رییس منطقه 7 دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی مراکز رشد و پارک های فن آوری را مهم خواند و گفت : باید این مراکز در مرکز استان ها فعال باشد تا زمینه رشد و پژوهش برای علاقه مندان فراهم باشد .
وی همچنین با اشاره به طرح های پژوهشی افزود: طرح های پژوهشی یک واحد معرف عملکرد واحد ها و مراکز دانشگاهیست و از این پس به عنوان یک شاخص مهم در عملکرد واحد ها مورد توجه قرار خواهد گرفت و باید اعضای هیات علمی با وارد شدن در فعالیت های پژوهشی حداقل یک مقاله isi و معاونین پژوهشی نیز باید ، حداقل چند مقاله isiدر سال منتشر کنند .
وی در ادامه تاکید کرد: ادامه همکاری معاونین پژوهشی در مراکز و واحد ها منوط به انتشار مقالات isi خواهد بود و هیچ عذری در این زمینه پذیرفته نیست.به گزارش ایسکانیوز، دکتر نورا با انتقاد از وضعیت سایت های اینترنتی واحد ها و مراکز دانشگاهی منطقه هفت گفت: بازنگری و تجدید نظر در جهت پر بار نمودن سایت های اینترنتی از نکات مهمی است که باید به آن توجه ویژ ه ای شود زیرا رجوع به این سایت ها نشان از بنیه ی علمی و شناسنامه پژوهشی مراکز و واحد ها ی دانشگاهی دارد که باید مورد بازنگری جدی قرار گیرد .
وی رییس شورای پژوهشی منطقه هفت خواست تا با پیگیری این مساله نتیجه را در اسرع وقت به منطقه اعلام کند.