برگزاری سخنرانی به مناسبت روز ملی فناوری هسته ای در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۴ فروردین ۱۳۹۳ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۹۹۹ رویدادهای فرهنگی واحد

دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت روز ملی فناوری هسته ای اقدام به برگزاری جلسه سخنرانی نمود. در این جلسه آقای دکتر کلانتری از اساتید دانشگاه با بیان تاریخچه برنامه هسته ای ایران گفت : برنامه هسته ای ایران در سال 1329 با حمایت ایالات متحده آمریکا آغاز و در سال 1337، به عضویت آژانس بین المللی انرژی اتمی در آمد سپس در سال 1353 با تأسیس سازمان انرژی اتمی ایران و امضای قراد داد ساخت نیروگاه اتمی بوشهر شکل جدی به خود گرفت.

سخنران در ادامه در باره توافق نامه بروکسل ، پاریس، تصویب قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل و همچنین در باره فعالیت های مرکز تحقیقات هسته ای تهران، نیروگاه اتمی بوشهر و نیز فرصت های توافق ژنو مطالبی را بیان داشت. دکتر کلانتری در خاتمه اظهار داشت: توافق هسته ای بین جمهوری اسلامی ایران و 1+5 با رعایت حقوق حقه همه مردم شریف کشورمان و با عزم ملی و مدیریت جهادی و عملکرد دولت اعتدال گرا که برگرفته از سه اصل مهم عزت، حکمت و مصلحت است، در چارچوب گفتمان نرمش قهرمانانه تحت هدایت مقام معظم رهبری علاوه بر این که باعث برون رفت جمهوری اسلامی ایران از یک چالش بزرگ (جنگ احتمالی) شده، به دنیا ثابت نموده که جمهوری اسلامی ایران هرگز بدنبال سلاح اتمی نبوده و هیچگاه از فعالیت های صلح آمیز هسته ای نیز کوتاه نخواهد آمد.