برگزاری سخنرانی به مناسبت روز سلامت در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۳ فروردین ۱۳۹۳ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۹۹۳ رویدادهای فرهنگی واحد

دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت روز سلامت اقدام به برگزاری سخنرانی با موضوع آشنایی با بیماری ایدز نموده است. در این مراسم آقای دکتر اسماعیلی به معرفی بیماری ایدز و بیان علت و علائم این بیماری و راهکارهای وسایل دفاعی این بیماری هولناک پرداخت. در همین رابطه سخنران در باره قدرت انتقال و راههای انتقال بیماری از قبیل آمیزش جنسی با افراد آلوده به ویروس ایدز، استفاده مشترک از سرنگ و سوزن آلوده، انتقال خون و فرآورده های خونی آلوده به ویروس و از مادر آلوده به کودک مطالبی را بیان داشت. سپس در باره تغییر در الگوی ابتلا به بیماری، علل ابتلا، پیشگیری و مراقبت، نقش برجسته خدمات مشاوره ای وعلایم بیماری از قبیل دانه های سیاه رنگ در داخل دهان و بدن ، عفونت های تنفسی با میکروب های ناشایع و فرصت طلب ، ابتلا به بیماری سل، بروز انواع سرطان های مرتبط با کاهش سیستم ایمنی و بروز دیگر بیماری های بدن را از مهم ترین علایم ابتلا به بیماری ایدز در افراد عنوان کرد. دکتر اسماعیلی اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم در خصوص ماهیت بیماری ایدز و خودداری از مصرف مواد روانگردان و الکل به عنوان پیش زمینه رفتارهای غیر معقولانه را از مهم ترین راه های پیشگیری از ابتلا به این بیماری دانست و ابراز امیدواری کرد با افزایش سطح آگاهی افراد که از راههای پیشگیری و کنترل بیماری در جامعه می باشد همه با هم تا ریشه کنی این بیماری پیشگام شویم.