برگزاری مراسم ولادت حضرت زینب (س) در دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۵ اسفند ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۹۶۸ رویدادهای فرهنگی واحد

دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده صنایع دانشگاهی آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب (س) را برگزار نمود. در این مراسم که با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان دانشکده برگزار شد. حجت الاسلام و المسلمین گل محمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به ذکر فضائل و کرامات حضرت زینب (س) پرداخته و اظهار داشت: ایشان بعد از ائمه اطهار یقیناً از معصومین علیهم السلام در ردیف حضرت ابوالفضل العباس و علی اکبر علیهماالسلام می باشند. در ادامه آقای مالمیر از مداحان اهل بیت (ع) به مدیحه سرایی و مولودی خوانی پرداخت.