برگزاری مراسم ولادت حضرت زینب (س) در دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۵ اسفند ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۹۶۴ رویدادهای فرهنگی واحد

دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاهی آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم سالروز ولادت با سعادت حضرت زینب (س) را برگزار نمود. در این مراسم که با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان دانشکده برگزار شد. حجت الاسلام و المسلمین عادلی به نقش آن حضرت در رابطه با قیام امام حسین (ع) و وقایع پس از شهادت (اسارت اهلبیت ایشان) بسیار روشن و تعیین کننده است به طوری که می توان گفت آن بانوی گرامی ، تکمیل کننده ی قیام حضرت سید الشهدا بوده و در صورت عدم پیام رسانی آن حضرت رسالت آن قیام ابتر باقی می ماند. وی همچنین به ذکر نمونه هایی از کرامات آن حضرت در روزگار ما پرداخت و در انتهای جلسه اشعاری در مناقب آن حضرت جهت حضار مجلس قرائت نمود.