برگزاری مراسم سوگواری به مناسبت ماه محرم در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۰ آذر ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۹۵ رویدادهای فرهنگی واحد

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش مراسمی با حضور دانشجویان و کارکنان در محل نماز خانه آن دانشکده برگزار شد. در این مراسم آقای دکتر فاخر از اساتید دانشگاه پیرامون سوگواری در ماه محرم، واقعه کربلا، مقتل الحسین(ع) ، حضور ایشان درجنگ های جمل، صفین و نهروان و قیام حسینی به ایراد سخنرانی پرداخت .سپس آقای حسین زاده از مداحان اهل بیت علیهم السلام به ذکر مصیبت پرداخت. در ادامه مراسم زیارت عاشورا قرائت گردید.