برگزاری سخنرانی با عنوان "آثار سازنده و تربیتی نماز در سلامت رفتار اجتماعی" در دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۹ اسفند ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۹۴۴ رویدادهای فرهنگی واحد

دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب اقدام به برگزاری جلسه سخنرانی با عنوان "آثار سازنده و تربیتی نماز در سلامت رفتار اجتماعی" نموده است. در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا اکبری ضمن سخنانی اظهار داشت: " طبق آیه شریفه 114 سوره هود یکی از بزرگترین ومهمترین آثار نماز برای اهل ایمان "پاک کنندگی نماز" است لذا با توجه به آیات متفاوت قرآن وهمچنین روایات این نتیجه حاصل می شود که نماز اگر با شرایطش انجام شود انسان را در عالمی از معنویت و روحانیت فرومی برد واز آلودگی ها و وسوسه ها دور می کند. وی در ادامه افزود: امام صادق (ع)می فرمایند: هر که آَگاهانه و با توجه به مفاهیم، دورکعت نماز بخواند وی در حالی نمازش رابه پایان رسانده که میان او وخدایش هیچ گناهی باقی نمانده است. با توجه به این روایت در واقع نمازفرصت دوباره بندگی رابه انسان هدیه می دهد و اگر این حضور که در وقت نماز برای انسان حاصل می شود چنانچه بعد از آن، انسان بتواند این حضور خداوند را در بقیه زمانها حفظ نماید، تدریجاً این روحیه در وجود انسان نهادینه شده وانسان در همه جا خداوند متعال را حاضر وناظر می یابد." در انتهای مراسم فرصتی برای سوالات دانشجویان فراهم گردید که پاسخ مناسب به آن داده شد.