برگزاری مراسم سوگواری به مناسبت ماه محرم در دانشکده حقوق ، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۰ آذر ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۹۴ رویدادهای فرهنگی واحد

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده حقوق ، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش مراسمی با حضور دانشجویان و کارکنان در محل نماز خانه آن دانشکده برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین زمانیان از اساتید دانشگاه پیرامون مصیبت کربلا، حرکت امام حسین (ع) به سمت کربلا، شخصیت حضرت ابوالفضل العباس (ع) ، پیروی از رهبری و پیام های مخصوص عاشورا در خصوص ایثار ، امر به معروف و  نهی از منکر و واقعه کربلا،به ایراد سخنرانی پرداخت. سپس آقای حسینی از مداحان اهل بیت علیهم السلام به ذکر مصیبت پرداخت.