برگزاری مراسم سوگواری به مناسبت ماه محرم در دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۰ آذر ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۹۳ رویدادهای فرهنگی واحد

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش مراسمی طی چهار روز با حضور دانشجویان و کارکنان در محل نماز خانه آن دانشکده برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین علوی پیرامون ولایت و بصیرت ، ولایت پذیری ، اطاعت پذیری، حفظ اتحاد و وحدت مردم و نیز سوگواری در ماه محرم و پیام نهضت حسینی به ایراد سخنرانی پرداخت. سپس آقایان بکایی ، رشیدی ، بختیاری و نوروزی از مداحان اهل بیت علیهم السلام در روزهای متوالی به ذکر مصیبت پرداختند.