برگزاری مراسم سوگواری به مناسبت ماه محرم در دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۰ آذر ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۹۲ رویدادهای فرهنگی واحد

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به مناسبت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفایش مراسمی با حضور دانشجویان و کارکنان در محل نماز خانه آن دانشکده برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین پژوهنده پیرامون سوگواری در ماه محرم، واقعه کربلا، فضیلت محرم و عاشورا و قیام حسینی به ایراد سخنرانی پرداخت سپس آقای کارآزموده از مداحان اهل بیت علیهم السلام به ذکر مصیبت پرداخت. در ادامه مراسم زیارت عاشورا قرائت گردید.