برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۰ آذر ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۸۹ فرهنگی

به همت کانون قرآن و عترت معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و همزمان با ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان و یاران با وفایش محفل انس با قرآن کریم در دانشکده صنایع این واحد دانشگاهی برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا هاشمی از مبلغین دینی ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری ایام شهادت ابا عبدا...الحسین (ع) در خصوص قرآن کتاب خدا (ثقل اکبر) و اهل بیت علیهم السلام (ثقل اصغر) سخن گفت و در خصوص من عِلوی و مَنِ سِفلی و بعد انسانیت و حیوانیت انسانها از منظر قرآن مطالبی را بیان نمود.

سپس آقای مهدویان از مداحان اهل بیت به مداحی پرداخت. در ادامه آقایان حسین جعفری ، محمد سلطانی و مسعود نوری از قاریان ممتاز کشوری به تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم پرداختند. در این محفل نورانی انس با قرآن مسابقه ای نیز برگزار و به 14 نفر از برندگان جوایزی اهدا شد.