بزرگداشت روز دانشجو در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۰ آذر ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۸۸ فرهنگی

به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و به مناسبت روز دانشجو مراسمی در سالن آمفی تئاتر مرکز قلهک آن دانشکده برگزار گردید.در این مراسم برنامه های متنوعی از قبیل سخنرانی ، دکلمه ، اکران فیلم کوتاه، معرفی دانشجویان ممتاز، قرائت متنی در خصوص شهدای روز دانشجو و تاریخچه 16 آذر سال 1332 و نیز مسائل و رویدادهای مرتبط با آن برگزار شد. در انتهای مراسم سخنران ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام ماه محرم متنی را در رسای سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) قرائت نمود.