برگزاری مراسم سخنرانی به مناسبت ایام سوگواری شهادت حضرت امام حسین (ع) در دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۰ آذر ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۸۷ فرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب وبه همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده صنایع این واحد مراسم سخنرانی به مناسبت ایام سوگواری شهادت حضرت امام حسین (ع) در این دانشکده برگزار شد. در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا گل محمدی مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد در باب قیام امام حسین (ع) ، فضیلت محرم و عاشورا و نیز شخصیت حر بن ریاحی یکی از یاران با وفای امام ، چگونگی پیوستن ایشان به امام (ع) و شهادت ایشان در روز عاشورا مطالبی را بیان داشت.