قابل توجه پذیرفته شدگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد و تکمیل ظرفیت مقطع دکترای تخصصی ورودی نیمسال دوم سال تحصیلی 93-92

۳۰ بهمن ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۸۵۷ آموزشی
با سلام و عرض تبریک به پذیرفته شدگان ممتاز مقطع کارشناسی ارشد و تکمیل ظرفیت مقطع دکترای تخصصی ورودی نیمسال دوم سال تحصیلی 93-92 بدینوسیله به اطلاع می رساند: لازم است از روز شنبه مورخ 03/12/92 به سامانه پذیرش ورودیهای جدید مراجعه و نسبت به انجام پذیرش اینترنتی ، دریافت کد رهگیری و فرمهای پوشه ثبت نام اقدام وسپس با در دست داشتن اصل و کپی مدارک لازم جهت امور پذیرش و ثبت نام قطعی، به دانشکده خود مراجعه نمایید . آدرس دانشکده ها در سایت موجود است .

اداره کل آموزش-

نام کاربری : شماره ملی