برگزاری مسابقه ادبی با عنوان "بهترین قطعه ادبی و شعر در خصوص انقلاب اسلامی" در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۷ بهمن ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۸۴۲ رویدادهای فرهنگی واحد
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و سی و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اقدام به برگزاری مسابقه ادبی با عنوان "بهترین قطعه ادبی و شعر در خصوص انقلاب اسلامی" نموده است. در این مسابقه که مورد استقبال دانشجویان دانشکده قرار گرفت به 5 نفر از دانشجویان که دارای آثار برتر بودند جوایزی اهدا شد.