برگزاری مراسم و مسابقه کتابخوانی به مناسبت ولادت امام حسن عسکری (ع) در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۷ بهمن ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۸۳۸ رویدادهای فرهنگی واحد
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب اقدام به برگزاری مراسم جشن ولادت امام حسن عسکری (ع) نموده است. در همین راستا مسابقه کتابخوانی از کتاب زندگانی معصومین (ع) برگزار شد که مورد استقبال دانشجویان آن دانشکده قرار گرفت ، سپس به 5 نفر از برگزیدگان جوایزی اهدا شد.