برگزاری نهمین جلسه شورای آموزشی گروه قرآن با حضور معاونین فرهنگی و آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۷ آذر ۱۳۸۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۷۶ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت گروه آموزش قرآن معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب نهمین جلسه شورای آموزشی گروه قرآن این واحد دانشگاهی با حضورآقای دکتر سنائی معاون فرهنگی ومدیرگروه قرآن و آقای دکتر دادگر معاون آموزشی واحد و نیز مدرسین درس آشنائی با قرآن کریم برگزارشد .

در این جلسه آقای دکترسنائی پس ازخیر مقدم وعرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری حضرت سید الشهدا (ع ) ویاران با وفایش مطالبی در خصوص جایگاه وشان درس آشنائی با قرآن کریم ولزوم رعایت این جایگاه بارعایت هرچه بهتر موازین آموزشی درس مزبور توسط اساتید ، تاکید بر پیگیری موضوع تجهیز کلاسهای درس قرآن به امکانات کمک آموزشی صوتی وتصویری مربوطه ، تاکید بر رعایت ضوابط آموزشی درخصوص حضور و غیاب اساتید وتشکیل به موقع کلاسهای جبرانی احتمالی و نیز تاکید بر لزوم رعایت ضوابط مربوط به نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم واعلام به موقع نمرات وتصحیح اوراق امتحانی ، بیان داشت.

ایشان درادامه بر لزوم مشارکت هرچه بیشتر و بهتر اساتید محترم درس مزبور در انتشار فصلنامه بشارت که توسط کانون قرآن وعترت منتشرمی شود.، لزوم مساعدت ومشارکت مدرسین محترم درس یاد شده درتشویق وترغیب اساتید ودانشجویان به شرکت درآزمون سراسری کتبی قرآن وعترت تاکید نمود.

سپس آقای دکتر دادگر پس از استماع نقطه نظرات وموارد پیشنهادی وانتقادی اساتید حاضر در جلسه در خصوص کمیت وکیفیت کلاسهای درس آشنایی با قرآن کریم وامکانات وتجهیزات آموزشی وکمک آموزشی آن کلاسها دردانشکده های تابعه ، موارد معرفی به استاد و نحوه پرداخت حق الزحمه اساتید مدعو ومحاسبه ساعات تدریس به ارائه پاسخ لازم پرداخته و از راه اندازی نرم افزار جدید نحوه محاسبه ساعات عملکرد اساتید و راه اندازی بانک اطلاعاتی اساتید مدعو خبر داد.