زمان ثبت نام دوره بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی

۱۸ دی ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۶۲۳ اخبار دانشگاهی
ثبت نام کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 14(سه شنبه 17 دی ماه) آغاز می شود.

ثبت نام کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 14 (سه شنبه 17 دی ماه) آغاز می شود.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ناصر اقبالی رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر، گفت: ثبت نام داوطلبان مقطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تا روز دوشنبه 30 دی ماه ادامه دارد.

اقبالی با بیان اینکه داوطلبان با مراجعه به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org نسبت به ثبت نام اینترنتی خود اقدام کنند، اظهار کرد: داوطلبان کارشناسی پیوسته 10 رشته/محل و کارشناسی ناپیوسته یک رشته و حداکثر 10 محل دانشگاهی را می توانند انتخاب و در سایت مرکز آزمون ثبت کنند.

رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: داوطلبان مقطع کارشناسی پیوسته باید انتخاب های خود را از یک مجموعه آموزشی یا از یک نظام آموزشی انجام دهند، به عبارت دیگر 10 انتخاب داوطلبان باید یا از سیستم پاره وقت و یا تمام وقت باشد، به این معنی که امکان انتخاب هم از تمام وقت و هم از پاره وقت وجود ندارد.

اقبالی افزود: داوطلبان در صورت تمایل برای ثبت نام در بیشتر از یک نظام یا مجموعه آموزشی، می توانند با تهیه کارت های اعتباری در دو نظام آموزشی یا چند مجموعه آموزشی ثبت نام کنند.

رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه برای ثبت نام داوطلبان هیچ محدودیتی به لحاظ مدرک دیپلم متوسطه وجود ندارد، افزود: هر داوطلب می تواند از هریک از مجموعه های آموزشی براساس علاقه انتخاب رشته و ثبت نام کند و پذیرش دانشجوی بدون آزمون براساس معدل کتبی دیپلم داوطلبان صورت می گیرد.

وی ادامه داد: در صورتی که دیپلم فرد با رشته انتخابی مغایرت داشته باشد با اعمال ضریبی معدل مذکور اصلاح خواهد شد تا امکان مقایسه معدل داوطلبان وجود داشته باشد، ضرایب مربوط به اصلاح معدل داوطلبان با دیپلم های مختلف و برای شرکت در گروه های آموزشی مختلف در دفترچه راهنمای ثبت نام منتشر شده است.

اقبالی در مورد زمان اعلام نتایج دوره کارشناسی بدون آزمون، گفت: نتایج دوره کارشناسی پیوسته و ناپیوسته بدون آزمون در هفته اول بهمن ماه اعلام می شود.