نقد و بررسی فیلم " ملک سلیمان نبی (س) " در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۹ مهر ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۲۱۵ رویدادهای فرهنگی واحد

دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به نقد و بررسی فیلم "ملک سلیمان نبی (ع)" به کارگردانی شهریار بحرانی پرداخت. این فیلم که به توصیف و بررسی زندگی حضرت سلیمان (ع) اشاره دارد توسط آقای تقوی یگانه از کارشناسان حوزه دین شناسی و از دست اندرکاران منابع روایی این فیلم مورد نقد قرار گرفت و با استقبال خوب دانشجویان و هنردوستان آن دانشکده مواجه گردید. و در ادامه به سؤالات دانشجویان پاسخ داده شد.