برگزاری مراسم شهادت امام محمد باقر ع در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۸ مهر ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۲۰۳ رویدادهای فرهنگی واحد

دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم شهادت امام محمد باقر (ع) را در آن دانشکده برگزار نمود. این مراسم که با حضور جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید ابتدا حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای منوری پیرامون زندگینامه، القاب ایشان شامل باقرالعلوم، شاکر، صابر و هادی مطالبی را بیان داشت . سخنران در ادامه گفت : حضرت امام محمد باقر (ع) 19 سال و10  ماه پس از شهادت پدربزرگوارشان حضرت امـام زین الـعابدین (ع) زندگی کرد و در تمام این مـدت به انجام دادن وظـایف خـطیرامـامت،نشر وتبلیغ فـرهنگ اسـلامی، تعـلیم شاگردان واجراکردن سنتهای جد بزرگوارخویش پرداخت. سرانجام در هفتم ذیحجه سال 114 هجری در سن 57 سالگی در مدینه به وسیله هشام مسموم شد و چشم از جهان فروبست.پیکر مطهر ایشان در قبرستان بقیع -کنار پدربزرگوارشان - به خاک سپرده شد.