برگزاری مراسم شهادت امام محمد باقر ع در دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۷ مهر ۱۳۹۲ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۱۹۷ رویدادهای فرهنگی واحد
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم شهادت امام محمد باقر (ع) را در آن دانشکده برگزار نمود. این مراسم که با حضور جمعی از اساتید ، کارکنان و دانشجویان برگزار گردید ابتدا حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای اکبری در خصوص مناقب و فضائل اهل بیت ، خصوصاً امام محمد باقر (ع) و شهادت ایشان سخنرانی نمود. در ادامه نیز به مناسبت روز عرفه و شهادت مسلم بن عقیل مطالبی ایراد نمود و این روز را مدخلی برای ورود به ماه محرم الحرام دانست . سپس آقای حصنی از مداحان اهل بیت (علهیم السلام) به نوحه سرایی پرداخت.