ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد از سه شنبه آغاز می شود

۲۰ شهریور ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۹۱۷ اخبار دانشگاهی
ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از روز سه شنبه مورخ 19/06/92 آغاز می شود.

دکتر ناصر اقبالی با اعلام این خبر به روابط عمومی مرکز آزمون گفت: ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از روز سه شنبه مورخ 19/06/92 آغاز می شود و تا روز چهارشنبه مورخ 20/06/92 ادامه دارد، لذا پذیرفته شدگان می بایست در تاریخ های مذکور به واحدهای پذیرفته شده مراجعه کنند.

اقبالی در خصوص مدارک مورد نیاز برای ثبت نام گفت: پذیرفته شدگان می بایست اصل مدرک کارشناسی (لیسانس)، تأییدیه فراغت از تحصیل، اصل شناسنامه و دو برگ فتوکپی خوانا از تمام صفحات آن، اصل و یک برگ کپی از کارت ملی، 6 قطعه عکس 4×3 تمام رخ (برای برادران مشمول 12 قطعه) و مدرکی که وضعیت نظام وظیفه برادران را مشخص نماید، به همراه داشته باشند.