زمان دعوت به آزمون تشریحی گروه آزمایشی هنر مقطع کارشناسی ارشد اعلام شد

۲۰ شهریور ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۹۱۶ اخبار دانشگاهی
دکتر ناصر اقبالی با اعلام این خبر که آزمون تشریحی گروه آزمایشی هنر در مقطع کارشناسی ارشد روز جمعه می باشد، به روابط عمومی مرکز آزمون گفت: زمان آزمون تشریحی گروه آزمایشی هنر اعلام شد و داوطلبانی که به آزمون تشریحی دعوت شده اند می بایست در روز جمعه مورخ 22/06/92 به محل برگزاری آزمون مراجعه نمایند.

دکتر ناصر اقبالی در ادامه افزود: داوطلبان گروه آزمایشی هنر پذیرفته شده در مرحله اول می بایست جهت ورود به جلسه آزمون مرحله دوم روز چهارشنبه مورخ 20/6/92 به پایگاه اینترنتی مرکز آزمون به آدرس www.azmoon.org مراجعه و برگه ورود به جلسه خود را دریافت کنند.

رئیس مرکز آزمون تأکید کرد: پذیرفته شدگان مرحله اول در صورت عدم حضور در آزمون تشریحی مرحله دوم پذیرش و ارزشیابی نخواهند شد و از ادامه تحصیل در رشته تحصیلی موردنظر خود باز خواهند ماند.

مشاور ریاست دانشگاه تأکید کرد: این آزمون منحصراً در شهر تهران برگزار می شود و پذیرفته شدگان مرحله اول لازم است جهت شرکت در آزمون به محل حوزه امتحانی ای که در برگه ورود به آزمون درج گردیده، مراجعه کنند.

رئیس مرکز آزمون در پایان توصیه کرد: داوطـلـبان مـی تـواننـد در صـورت مـواجـه شـدن بـا هـر سـؤال یـا ابهـامـی بـه سـایت www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com مراجعه کنند و در قسمت پرسش و پاسخ، سؤال خود را مطرح کنند و یا به آدرس الکترونیکی porsesh@azmoon.net ایمیل خود را ارسال نمایند تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به آنها پاسخ گویند.

روابط عمومی و خبرگزاری مرکز آزمون