نتایج آزمون دکتری ۹۲ ، امروز اعلام می شود

۱۲ شهریور ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۸۶۰ اخبار دانشگاهی
خبرگزاری آنا: مشاور عالی سازمان سنجش گفت:نتایج نهایی آزمون نیمه متمرکز دکتری ۹۲، امروز سه‌شنبه ۱۲ شهریور ماه اعلام می شود.

حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، افزود: اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون ورودی دوره دکتری «Ph.D» (نیمه متمرکز) سال 1392 امروز سه شنبه از طریق ‌سایت اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی:www.sanjesh.org   اعلام می‌ شود.

وی، اظهارکرد: 45 هزار و 438 نفر در این آزمون مجاز به انتخاب رشته شده بودند.

توکلی تصریح کرد: از این تعداد 37 هزار و 134 داوطلب اقدام به انتخاب رشته کردند که از این تعداد 14 هزار و 238 نفر زن و 22 هزار و 896 نفر مرد هستند.

وی با اشاره به افزایش 39 هزار و 413 نفری داوطلبان آزمون دکتری 92 نسبت به سال گذشته، گفت: از تعداد 217 هزار و 866 داوطلب تعداد 186 هزار و 747 داوطلب در جلسه آزمون حاضر و تعداد 41 هزار و 119 نفر در این آزمون غایب بودند.

وی با اشاره به زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در روزهای یکشنبه،‌ دوشنبه و سه شنبه 17، 18 و 19 شهریور ماه، گفت: در صورتی که دانشگاهی زمان ثبت‌نام خود را اعلام نکرده است داوطلبان باید با در دست داشتن مدارک خود در روزهای مذکور برای ثبت‌نام به دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل قبولی خود مراجعه کنند.

وی یادآور شد:داوطلبانی که در ردیف پذیرفته‌شدگان نهایی این آزمون قرار می‌گیرند، دعوت می‌شود با توجه به مندرجات اطلاعیه‌ای که در این خصوص منتشر خواهد شد، ضمن مراجعه به وب سایت اطلاع‌رسانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ذیربط و کسب اطلاع از برنامه زمانی و مدارک اعلام شده مربوط به هر کدرشته محل، در زمان مقرر برای ثبت‌نام و سایر مراحل پذیرش به نشانی مشخص شده مراجعه نمایند.