هر داوطلب در انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی می تواند 20 رشته- محل را انتخاب کند

۲۹ مرداد ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۷۷۸ اخبار دانشگاهی
هر داوطلب در انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی می تواند بر اساس علاقه 20 رشته/محل را انتخاب کند.

دکتر ناصر اقبالی با اعلام این خبر به روابط عمومی مرکز آزمون گفت: هر داوطلب در انتخاب رشته با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی می تواند بر اساس علاقه 20 رشته/محل را از یک مجموعه امتحانی انتخاب و در سایت ثبت نماید.

دکتر اقبالی درخصوص نحوه گزینش افزود: نحوه گزینش علمی داوطلبان صرفاً براساس نمره کل در زیر گروه متناسب با رشته انتخابی سنجیده می شود، لذا انتخاب اول مزیت رقابتی برای داوطلبان ایجاد نخواهد کرد.

رئیس مرکز آزمون خاطرنشان کرد: 20 انتخاب هر داوطلب به طور همزمان مورد بررسی و ارزشیابی قرار می گیرد و لذا برای انتخاب رشته امسال، رشته های ستاره دار وجود ندارد.

اقبالی در ادامه تأکید کرد: داوطلبان فقط یکبار امکان انتخاب رشته در هر گروه آزمایشی و هر نظام آموزشی را دارند و چنانچه این قاعده در هنگام ثبت نام مورد توجه قرار نگیرد، امکان ویرایش و انتخاب رشته مجدد وجود ندارد.

مشاور ریاست دانشگاه در ادامه گفت: داوطلبانی که باتوجه به ضوابط اعلام شده امکان برخورداری از شرایط سهمیه بسیج فعال و همسر و فرزند جانباز 25% تا 49% را دارند، می بایست در فرم انتخاب رشته نوع سهمیه خود را لحاظ کنند، لازم به ذکر است که سایر سهمیه های رزمندگان و ایثارگران مطابق آنچه در کارنامه سازمان سنجش ثبت شده است ملاک عمل قرار خواهد گرفت.

رئیس مرکز آزمون در پایان توصیه کرد: داوطـلـبان مـی تـواننـد در صـورت مـواجـه شـدن بـا هـر سـؤال یـا ابهـامـی بـه سـایت  www.azmoon.org و  www.pubr-azmoon.com      مراجعه کنند و در قسمت پرسش و پاسخ سؤال خود را مطرح کنند و یا به آدرس الکترونیکی porsesh@azmoon.net  ایمیل خود را ارسال نمایند تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به آنها پاسخ گویند.

روابط عمومی و خبرگزاری مرکز آزمون