برگزاری محفل انس با قرآن کریم در دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۰ تیر ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۶۸۰ رویدادهای فرهنگی واحد
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، به مناسبت ماه مبارک رمضان، محفل انس با قرآن کریم در نمازخانه آن دانشکده برگزار نمود.

در این مراسم که با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده برگزار شد؛ قاریان و حافظان برجسته کشوری آقایان تاج زاده و غفارزاده آیاتی از قرآن مجید را قرائت نمودند.همچنین مجری برنامه آقای سید حیدر موسوی اشعار و احادیثی را در قالب دکلمه قرائت نمود.