تهیه و توزیع ویژه نامه زینت هفت آسمان به مناسبت ولادت امام سجاد ع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۶ خرداد ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۵۳۲ رویدادهای فرهنگی واحد
مدیریت مطالعات و پژوهشهای معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت سالروز ولادت امام سجاد (ع) ویژه نامه ای تحت عنوان « زینت هفت آسمان » در خصوص زندگانی آن امام همام تهیه نمود. در این ویژه نامه دورنمایی از شرایط زمان امام سجاد (ع)، بیانات و صحیفه ی سجادیه آن حضرت ، خدمات و عبادات آن بزرگ مرد الهی تواضع و دستگیری از ستمدیدگان و نیازمندان بیان شده است.

مدیریت مطالعات و پژوهشهای معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت سالروز ولادت امام سجاد (ع) ویژه نامه ای تحت عنوان « زینت هفت آسمان » در خصوص زندگانی آن امام همام تهیه نمود. در این ویژه نامه دورنمایی از شرایط زمان امام سجاد (ع)، بیانات و صحیفه ی سجادیه آن حضرت ،  خدمات و عبادات آن بزرگ مرد الهی تواضع و دستگیری از ستمدیدگان و نیازمندان بیان شده است.