تجدید میثاق دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با آرمانهای امام راحل

۲۱ خرداد ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۵۱۴ رویدادهای فرهنگی واحد
به مناسبت سی و چهارمین سالگرد ارتحال جانگداز حضرت امام خمینی (ره) همزمان با سایر دانشگاهها ، جامعه دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با حضور در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) با آرمانهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کردند. در این مراسم با شکوه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد، معاون فرهنگی، رؤسای دانشکده ها و جمعی از مدیران و مسئولان واحد تهران جنوب حضور داشتند.