برگزاری مراسم شهادت امام هادی ع در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۴۳۵ رویدادهای فرهنگی واحد
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب مراسم عزاداری و مرثیه سرایی به مناسبت ایام شهادت امام هادی (ع) در نمازخانه آن دانشکده برگزار نمود. در این مراسم که با حضور اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشکده برگزار گردید آقای حیدری از مداحان و ذاکران اهل بیت عصمت و طهارات (ع) به ذکر مصیبت پرداخت و در ادامه از حاضرین پذیرایی به عمل آمد.