برگزاری مراسم به مناسبت شهادت امام هادی ع در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۴۳۲ رویدادهای فرهنگی واحد
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت سالروز شهادت امام هادی (ع) مراسمی در آن دانشکده برگزار نمود. در این مراسم آقای میرزایی از مداحان اهل بیت (ع) به مداحی پرداخت و خانم شادکار از دانشجویان دانشکده مقاله ای در خصوص خصائص آن امام همام قرائت نمود. سپس از اساتید، کارکنان و دانشجویان آن دانشکده پذیرایی به عمل آمد.