برگزاری مراسم به مناسبت شهادت امام هادی ع در دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۴۳۱ رویدادهای فرهنگی واحد
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به مناسبت سالروز شهادت امام هادی (ع) مراسمی در آن دانشکده برگزار نمود. در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین یگانه تلاش های آن امام همام را در جهت جلوگیری از التقاط و انحراف های فکری آن عصر از جمله عقاید دراویش و صوفیه و همچنین در خصوص مبارزه آن حضرت با حکومت فاسد عباسی به خاطر سوء استفاده ی از دین اسلام در جهت منافع و مطامع خودشان و ... ، بیان نمود و سپس به ذکر مناقب و فضایل آن بزرگوار پرداخت. شایان ذکر است در ادامه از اساتید، کارکنان و دانشجویان آن دانشکده پذیرایی به عمل آمد.