برپایی نمایشگاه حجاب و عفاف در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۴۲۹ رویدادهای فرهنگی واحد
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب با همکاری موسسه های دینا و خیبر اقدام به برپایی نمایشگاه البسه و اجناس مرتبط با عفاف و حجاب، عکس و فیلم با موضوع تاریخچه حجاب در ایران با هدف ایجاد زمینه سازی جهت گرایش دانشجویان به سمت پوشش اسلامی نموده است. شایان ذکر است در طول برپایی نمایشگاه، کلیپ هایی با موضوع عفاف و حجاب در سالن نمایشگاه پخش گردید.