برگزاری سخنرانی به مناسبت روز سلامت در دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۳۱ فروردین ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۲۵۹ رویدادهای فرهنگی واحد
دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، به مناسبت روز سلامت مراسم سخنرانی با موضوع "راهکارهای مبارزه با اضطراب" در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار نمود. در این مراسم خانم دکتر پریوش خدرزاده متخصص اعصاب و روان و دارای برد تخصصی و مشاوره در خصوص مدیریت استرس، راهکارهای مناسب جهت ایجاد آرامش، کنترل اضطراب و راههای درمان آن مطالبی را بیان نمود. و در ادامه دانشجویان سوالاتی را در رابطه با مشکلات خود مطرح کردند و سخنران به آنها پاسخ داد.