بیست و هشتمین فصلنامه علمی - پژوهشی ادبیات عرفانی و اسطوره شناختی در این واحد منتشر شد

۳۱ فروردین ۱۳۹۲ | ۰۴:۳۰ کد : ۵۲۵۴ پژوهشی
بیست و هشتمین شماره فصلنامه علمی - پژوهشی ادبیات عرفانی و اسطوره شناختی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب منتشر شد.

این فصلنامه که به سردبیری دکتر امیربانو کریمی و مدیر مسئولی دکتر سهیلا موسوی سیرجانی منتشر می شود دارای رتبه علمی- پژوهشی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد و در مرکز استنادی علوم جهان اسلام( ISC) و مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) نمایه شده است و دارای ضریب تاثیر(IF) است.

این شماره شامل مقالاتی با عناوین: نگاهی گذرا به سیر تاریخی مهدویت در تصوف ( دکتر محمد رضا اسفندیار- فائزه رحمان)، تحلیل محوری و منظومه ای دفتر دوم مثنوی ( دکتر محمد نوید بازرگان)، رویکردی روان شناسانه به سفر سه قهرمان اساطیری( کبری بهمنی – آزاده نیرومند)، علم نآموخته( دکتر عبدالعظیم کریمی)، تطبیق پیر مغان دیوان حافظ با کهن الگوی پیر خردمند یونگ( دکتر مصطفی گرجی – زهره تمیم داری)، نقد کهن الگویی شعر قصه شهر سنگستان – مهدی اخوان ثالث( دکتر حمید رضا فرضی)، اسطوره و قصه های عامیانه( دکتر فرزانه مظفریان)، دگردیسی ایندرا به رستم( دکتر محمد رضا نصر اصفهانی – علی صادقی) است.

اساتید، پژوهشگران و سایر علاقه مندان می توانند جهت ارسال مقالات و کسب اطلاعات بیشتر به ساختمان معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب واقع در خیابان سپهبد قرنی، نرسیده به پل کریمخان زند، پلاک 173، طبقه دوم مراجعه و یا با شماره 88830023 تماس حاصل نمایند.