پیام نوروزی ریاست واحد تهران جنوب

۲۸ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۲۰۱ آخرین رویدادهای واحد
سپاس خدای را که صفت های او همیشگی است و حالی از او بر حالی پیشی نیست، تا در آغاز باشد پیش از بودن در پایان و آشکارا باشد پیش از بودن در نهان، هرچه را واحد نامند اندک و تنهاست ، جز او که یگانه است و برهمه فرمانروا است . هر عزیزی جز او خوار است و هر نیرومندی جز او ناتوان و بی مقدار ، هر مالکی جز او بنده است و هر عالمی دانش آموزنده.

پیام نوروزی ریاست واحد تهران جنوب

بنام آنکه جان را فکرت آموخت                     چراغ دانش اندر دل بر افروخت

پروردگارا ! درود بی کران بر رسول بی همالت ، آنکه شعله ای افروخت که جوینده بدان چراغ دانش بیفروزد و نشان راه بر پا کرد تا گمراه ، دیده بدان ورزد.

خدایا ! بنای دین او را از آنچه دیگران بر آورده اند ، عالی تر ساز و خوان اکرام او را نزد خود  هرچه گرامی تر ساز و رتبت او را نزد خود بیفزا و قرب و سیلت و بلندی قدر و فضیلتش عطا فرما و ما را با او محشور کن ، چنانکه نه زیانکار باشیم و نه پشیمان ، نه دور از راه حق و نه شکننده پیمان. نه گمراه و نه گمراه کننده دیگران و نه فریفته هوای نفس و شیطان (فرازی از نهج البلاغه). با سلام و درود به روان پاک شهدای اسلام و روح پرفتوح حضرت امام(ره) و با آروزی سلامتی و طول عمر با عزت و برکت برای مقام معظم رهبری .

خداوند را شاکریم که سالی دیگر فرصت و امکان خدمت  در دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین مجتمع آموزش عالی جهان و بخش ماندگاری از تاریخ زرین انقلاب اسلامی بویژه در معیت استاد مسلم علم و اخلاق برادر ارجمندمان دکتر فرهاد دانشجو  به ما عطا فرمود.

همین جا و در آستانه تحول طبیعت بر میثاقمان با او پای فشرده و عهد می بندیم که در سایه وفاق ، وفاداری و فداکاری  ،حرکت فرهنگی و علمی تمدن ساز ، پویا و بالنده دانشگاه آزاد اسلامی را تداوم بخشیم.

همکاران عزیزم نیک می دانم ؛ ارزشمند ترین سرمایه واحد که بعضاً قدر و حقش مغفول افتاده است نیروی انسانی شریف آن می باشد. دانشگاه و کارکنانش لازم و ملزوم یکدیگرند و حق و حرمت متقابل دارند. بر هر یک است که قدر و سهم دیگری را بشناسد و ارج نهد . دانشگاه باید حامی و هوادار اعضایش باشد و اعضاء نیز خانه مقدس و مشترک خود را پاس داشته و مراقبت کنند .

اینک با تبریک آغاز سال نو به محضر ریاست عالی دانشگاه ، معاونین محترم ایشان ، مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و شما خانواده گرامی واحد تهران جنوب ، هفت‌سین نوروزی مان را ، سخت ، سریع، ساده ، سالم ، سنجیده، سودمند و سازمانی کار کردن تعریف  می کنیم. تغییر سال را بهانه و به فال نیک گرفته ، با زنگار زدایی و شستشوی غبار خستگی ، خمودی و احیاناً کدورت، محیط ذهن و ضمیر را صیقل می دهیم. با خود و خانه مان مأنوس شده و پیمان می بندیم که با ابتناء بر مشی و منش منطقی و مترقی مدیریت کلان دانشگاه، برای ارتقا و اعتلاء منظومه واحد جنوب همت نموده، رفیق شفیق باشیم و یار شاطر ، نه بار خاطر. «والسلام و ما بنا من نعمه فمن ا...»