برگزاری سخنرانی با عنوان خانواده ، ارزش ها و باورهای دینی در دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۲۸ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۱۹۷ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده حقوق، علوم سیاسی و اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب جلسه سخنرانی " خانواده ، ارزش ها و باورهای دینی " در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار گردید. در این جلسه آقای یوسفی رذایل و فضایل اخلاقی، هوای نفس در جوانان ، راههای مبارزه با شیطان ، احترام به والدین و اهمیت توبه و ندامت به درگاه خداوند را مورد بحث و بررسی قرار داد. در ادامه ،سخنران به سوالات حاضرین پاسخ داد.