برگزاری سخنرانی با موضوع نقش ادبیات در رشد اجتماعی جوانان در دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

۱۹ اسفند ۱۳۹۱ | ۰۳:۳۰ کد : ۵۱۶۲ رویدادهای فرهنگی واحد
به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب جلسه سخنرانی با موضوع " نقش ادبیات در رشد اجتماعی جوانان" در سالن آمفی تئاتر آن دانشکده برگزار گردید. در این جلسه خانم دکتر صادقی از اساتید دانشگاه خلاصه ای از زندگینامه چند تن از شاعران مشهور ایران را بیان نمود. سخنران سپس ابیاتی که بیانگر اهمیت نقش خانواده ، اجتماع و گروه دوستان و همسالان در رشد و بلوغ اجتماعی افراد است را قرائت و مورد بررسی قرار داده و در ادامه نیز به سوالات حاضران پاسخ گفت.